Biologische Aloë Vera Olie
Referentie:
En Stock

Biologische Aloë Vera Olie

Referentie:
En Stock
€ 6,50
Free delivery in France with Mondial Relay from 49€
Hoeveelheid
Aantal

Misschien wel het beste product dat we te bieden hebben, want aloë vera wordt onderschat en is onbekend bij de moderne geneeskunde.

Aloë vera olie, rechtstreeks afkomstig uit Marokko, is een therapeutische "goudmijn", want de voordelen ervan zijn talrijk, wetende dat aloë vera in de 15e eeuw de "dokter in een potje" werd genoemd, en niemand ging de zee op zonder het op de boot te hebben, dat wil zeggen als de kwaliteiten ervan talrijk zijn!

(100% natuurlijk, gecertificeerd door cosmos en koscher)

  • Veilige betaling per kaart Veilige betaling per kaart
  • Klantenservice beschikbaar op 00 33 6 63 88 40 71 Klantenservice beschikbaar op 00 33 6 63 88 40 71

Aloë Vera (Aloe barbadensis), vaak bekend in de vorm van gel, wordt sinds vele jaren gedemocratiseerd en veel gebruikt voor zijn therapeutische voordelen en in de aromatherapie, en wordt u nu voorgesteld in de vorm van olie.

Aloë Vera olie maceraat is een maceraat verkregen uit de aloë plant en gemengd met vette oliën. Het is dus niet het enige resultaat van de extractie van de aloë plant.

Het wordt gewaardeerd voor het verlichten van pijnen en ontstekingen, erkend om zijn bijzonder effectieve regenererende werking, maar het wordt ook in vele andere situaties gebruikt, zo talrijk zijn de voordelen en de indrukwekkende natuurlijke samenstelling.

Ons maceraat wordt geproduceerd in Marokko en is biologisch gecertificeerd door het Franse certificeringsorgaan Ecocert.

Geografische en natuurlijke oorsprong van het oliemaceraat van Aloë Vera

Onze olie komt rechtstreeks uit Marokko en ondergaat verschillende productiefasen.

Eerst wordt het maceratie- en extractieproces toegepast, vervolgens wordt het tot een hoge temperatuur verhit en zonder zijn eigenschappen te verliezen in een plantaardige olie verwerkt.

Er is een bepaalde tijd nodig om de celmembranen van de plant af te breken, zodat de olie al zijn natuurlijke eigenschappen opneemt. Dit wordt olie genoemd, maar de juiste term is oliemaceraat.

Daarna moet men het laten rusten, en de resterende resten van de plant eruit filteren.

De olie is in veel opzichten praktischer dan de gel, met name vanwege het gebruiksgemak en de vele toepassingsmogelijkheden.

Voordelen van biologisch aloë vera maceraat

Dit zijn enkele van de actieve bestanddelen die onze olie bevat:

  • Veel vitaminen zoals vitamine C, maar ook B1, B2, B6, vitamine A betacaroteen en vitamine E alfa-tocoferol,
  • Maar ook veel mineralen zijn aanwezig, waardoor het veel gunstige eigenschappen heeft voor ons lichaam, we vinden met name: koper, ijzer, calcium, natrium, magnesium, mangaan en kalium,
  • Er is een bepaalde hoeveelheid anthraquinonen, die een antivirale werking hebben,
  • En een indrukwekkende hoeveelheid aminozuren en essentiële aminozuren,
  • En tenslotte zijn er stoffen die tumoren, kanker en diabetes bestrijden, de zogenaamde polysacchariden.

Advies voor gebruik

Het voordeel van consumptie in olie in plaats van in gelvorm is dat het veel langer houdbaar is, en in olievorm bevat het dezelfde voordelen als in gelvorm.

U kunt het gebruiken als cosmetisch product, in de vorm van lippenbalsem, lotion, lichaamsverzorging of andere huidverzorging.

Wij raden u aan deze olie te gebruiken als u uit de douche of het bad komt, omdat uw huid dan nog nat is en de olie gemakkelijker wordt opgenomen en het vocht wordt ingesloten.

Dit zijn de gevallen waarin het gebruik ervan gunstig voor u zal zijn:

  • U wilt pijn en ontstekingen verlichten,
  • U wilt uw droge haar voeden,
  • U wilt roos elimineren,
  • U wilt insectenbeten, zwellingen of ontstekingen effectief behandelen,
  • U wilt gaatjes en tandplak voorkomen, gingivitis vermijden,
  • U wilt de haargroei versnellen,
  • U wilt schimmel bestrijden.

Het wordt ook gebruikt om zichtbare tekenen van veroudering zoals rimpels glad te strijken, om striae uit te wissen, om acne, psoriasis, herpes, gordelroos, ontstekingen in verband met osteoartritis, en vele andere zaken te elimineren..

Voorzorgsmaatregelen voor gebruik

U kunt deze olie het beste uitwendig en plaatselijk op de huid aanbrengen.

Controleer voor gebruik of u niet allergisch bent voor deze olie door een huidtest te doen op de elleboog.

Bewaar deze olie uit de buurt van vochtigheid, zonlicht, op een droge en geventileerde plaats.

Het is een plantaardige olie, een olieachtig maceraat zoals hierboven vermeld, dus het heeft geen contra-indicaties voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Specifieke referenties

En Stock